За нас

Ес Кей Трейд

кои сме ние?

Eс Кей Трейд е единственият официален дистрибутор за Балканския полуостров на LOTTE Confectionery Южна Корея - лидер и най-голям производител на сладки изделия, дъвки и бонбони на азиатския пазар.

Съвместната ни работа с LOTTE започва през лятото на 2013г., тогава в България навлизат иновативнитe, полезни продукти на марката - дъвки Xylitol и бонбони Anytime.

Нашата мисия

КАКВО ПРАВИМ?

Предлагаме висококачествени здравословни продукти, без захар и без аспартам, с най-високото в света съдържание на естествения подсладител ксилитол.

Продуктите са избрани от нашия екип, който е изцяло отдаден на една мисия – да допринесе за цялостното добро състояние на всеки един от нас и изграждането на здравословни навици.

Дъвки Xylitol и бонбони Anytime са специално подбрани за всички, които се грижат за себе си и имат добра здравна култура.

LOTTE CONFECTIONERY

0

фабрики

0

държави

0

продукта

Дружеството, основано през 1967г. в Южна Корея, е лидер на азиатския пазар за сладкарски изделия. Част е от групата на LOTTE и е сестринска фирма на полския лидер за сладкарски изделия Kraft Foods.

Продукцията на LOTTE се изнася в повече от 70 държави, към 2013г износът е на обща стойност над 2 млрд. щатски долара годишно, и нараства с всяка година.

Компанията разполага с четири големи завода, които произвеждат повече от 200 продукта, дъвки и бонбони, шоколади, бисквити и сладолед, от скоро компанията има и забележителен прогрес в разширяването на своите бизнес територии, чрез новата марка за здравословни храни Lotte Health 1.

Продуктите на Lotte Confectionery са достигнали челните места в много класации и от дълго време са любими на потребителите.

МНЕНИЯ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИ

ВИЕ СПОДЕЛЯТЕ

Очарована съм от продуктите Ви, който са превъзходни! Пожелавам Ви да докосвате сърцата на все повече хора и да продължавате да сте така отговорни!

Петя Иванова

Много вкусни, а и полезни дъвки! Любими са ми. :)

Мари Яна

Истинските дъвки, за големи балони и любими на цялото ми семейство!

Стефи Карамфилова

Много се радвам, че на пазара вече има дъвки без захар и без аспартам.

Ива Георгиева

Уникални и различни вкусове, наистина нищо общо с това, което съм опитвал. Алое вера ми е любимото!

Мария Колева

Enter Details

Please enter a Name
Enter the contact no
Enter an Email
Confirm Booking

Your Booking has been confirmed

We have received your booking request, A confirmation mail has been sent to you.